• Tel: 06.51204737
  • Mail:

Portfolio

Nationaal Opera & Ballet

N.O.&B. - Nationale Opera & Ballet

In de grote zaal van het N.O.&B. (in de volksmond Het Muziektheater) in Amsterdam had men een uitdaging: voor de schoonmaak, het technisch onderhoud en bij de op- en afbouw van opera&ballet moest de ‘kunstzinnige’ verlichting aangezet worden om enig lichtniveau in de Grote Zaal te creëren. Een energieslurper en dus ongewenst. De vraag: kunnen we dit met ledverlichting oplossen? En daarbij: bij een eventuele calamiteit, wilde men een besturingssysteem waarmee het nieuwe ledlicht direct aan zou gaan bij een ontruiming. 

NHL voorzag de Grote Zaal van nieuwe led-armaturen met bijhorende slimme lichtbesturing.

Nu kan de energieslurpende conventionele verlichting tijdens onderhoud en bouw van de voorstelling uitblijven. Zo bespaart het N.O.&B. substantieel op energiekosten.

www.operaballet.nl

Contact opnemen
RTV Noord

Visual Radio RTV Noord

Bij traditionele radio hoort men alleen de stem, op dit moment wil de luisteraar een grotere beleving dan alleen de ‘stem’. Zo was NHL betrokken bij het bedenken van een lichtconcept voor ‘visual radio’ van RTV Noord. De radiouitzending is nu via een livestream voor de luisteraar zichtbaar. Het bedrijf Syndesie nam de installatie op zich en leverde de smart besturing.

www.rtvnoord.nl
www.syndesie.nl

Omroep Brabant

Omroep Brabant

Omroep Brabant vernieuwde zijn complete programmering, decor, belichting en beeldregie van de TV-studio totaal.

NHL adviseerde, begeleidde en installeerde de gehele transitie in de belichting van gloeilicht naar led. Ook bij Omroep Brabant koos men voor ‘visual radio’ gekozen. NHL heeft zijn lichtconcept mogen uitvoeren in een radiostudio.

www.omroepbrabant.nl

Seat Liveshowroom

SEAT Live showroom

Steeds minder potentiële autokopers bezoeken een werkelijke autoshowroom. De keuze voor merk en type wordt vooral online gemaakt. Voor de details en laatste vragen is SEAT live studio ontwikkeld, de start van het interactieve aankoopproces van de klant. Bij importeur Pon in Leusden voorzag NHL de live-showroom van de juiste belichting en Syndesie-aansturing

www.seat.nl/livestudio

Carre

Carré

In de grote zaal van Carré moesten ze, net zoals bij het N.O.&B., alle kroonluchters aanzetten om enig licht in de zaal te creëren voor op- en afbouw, technische onderhoud en schoonmaak.

NHL mocht buiten de bestaande verlichting ‘werklicht’ leveren en installeren. De kroonluchters blijven zonder publiek in de zaal nu uit. Dit levert het een besparing van 80% aan energieverbruik op.

www.carre.nl

Lief Kasteeltje

Lief Kasteeltje - Château Neuf Le Désert

Lief Kasteeltje uit Frankrijk kwam bij NHL terecht voor het juiste lichtadvies en uiteindelijk ook het leveren van de producten. De juiste prijs-/kwaliteit-verhouding was een absolute voorwaarde. Samen met de kasteelheer is er na intensieve voorbereiding een gevelbelichting voor Château Neuf Le Désert geleverd en geïnstalleerd. Alle armaturen krijgen aansturing door een Syndesie-systeem.

www.liefkasteeltje.nl

Tennisbaan WW te Den Haag

Tennisbaan WW te Den Haag

Ook de sportwereld is bezig met het investeren in LED-verlichting, NHL heeft de complete installatie van de LED-verlichting bij Tennisvereniging WW te Den Haag uitgevoerd. Bij een verlichtingsinstallatie hoort tegenwoordig een slimme besturing, het is een primeur in de sportwereld dat Tennisvereniging WW gekozen heeft voor het Syndesie-systeem op het DMX-protocol. Een juiste keuze, hierdoor is het mogelijk elk LED-armatuur te dimmen en/of apart aan te zetten. De bediening van de LED-verlichting is met een iPad, dit geeft de beheerder optimale vrijheid om de wensen van de gebruikers tegemoet te komen. 

RTV Drenthe

Visual Radio RTV Drenthe

Na enthousiaste reacties van RTV Noord heeft ook RTV Drenthe gekozen voor NHL om de radiostudio te voorzien van ‘visual radio’ belichting.

Contact opnemen
Kruiskerk Arnhem

Kruiskerk te Arnhem

Voor de Kruiskerk te Arnhem heeft NHL een passend lichtadvies gemaakt en de installatie van de led-armaturen en Syndesie besturing voor het liturgisch centrum verzorgd.

De nieuwe lichtinstallatie ondersteunt de liturgische beleving met een beter beeld voor kerk-TV.

Contact opnemen
Fruitmasters Geldermalsen

Fruitmasters te Geldermalsen

Voor de gebouwen waar de meeste appels en peren in Nederland opgeslagen liggen heeft NHL de reclameverlichting geadviseerd en geïnstalleerd. De nieuwe verlichting versterkt de zichtbaarheid en bekendheid van afzetorganisatie Fruitmasters.

Contact opnemen
Oude kerk Rijswijk

Oude Kerk te Rijswijk

De Oude Kerk te Rijswijk heeft NHL gevraagd een advies uit te brengen voor de aanlichting van de kerkzaal en het Reichner-orgel. De wens was om de bestaande messing kelken in de kerkzaal die als hanglamp fungeren te behouden. NHL heeft voor deze kelken een RGBW LED armatuur op maat ontwikkelt en geïnstalleerd, hiermee kan de kerk ook een sfeer in kleur creëren bij eventuele verhuring. Daarnaast verdiende het prachtige orgel betere verlichting, hiervoor heeft NHL orgel led-armaturen geplaatst. De besturing is met een Syndesie systeem.

Contact opnemen