• Tel: 06.51204737
  • Mail:

Referenties

Ed Aldus

Ed Aldus | Weerman RTV Rijnmond

Nico Heijboer Lichtadvies heeft voor RTV Rijnmond bij weerman Ed Aldus thuis in zijn werkkamer gezorgd voor het licht van de weer-studio. Nico is een echte lichttovenaar. Het betekent dat hij overal, zelfs in een relatief kleine ruimte, wat moois van het licht kan maken. Nico is een prettig mens om mee te werken en denkt mee zodat het eindresultaat er mag zijn.

Ed Aldus

Referenties

Bart van Hoof | Omroep Brabant

Door de professionele inzet en diensten van Nico Heijboer Lichtadvies voldoen we als Omroep Brabant aan de huidige veiligheidseisen. Onze medewerkers en (technische) leiding zijn opgeleid in de N.E.N. 3140/1010 en onze studio’s en apparatuur zijn geheel gecontroleerd en waar nodig aangepast naar de huidige normen. Het is aan te bevelen eens in de zoveel tijd het operationele AV-proces te laten toetsen op veiligheid, wij hebben hiervoor prettig samengewerkt met Nico Heijboer Lichtadvies.

Bart van Hoof

Jeroen Mennema

Jeroen Mennema | RTV Noord

NHL combineert creativiteit en veiligheid tot een werkbaar eindproduct. De jaren lange ervaring van Nico is prettig en hij staat open voor suggesties. Het eindresultaat is van hoge kwaliteit en dat betaald zich terug in de praktijk.

Jeroen Mennema